Menyang kontèn

Sekongkang, Sumbawa Kulon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sekongkang, Sumbawa Kulon
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri52.07.04 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Sumbawa Barat {{{nama dati2}}}]]

Sekongkang iku kacamatan ing Kabupatèn Sumbawa Barat propinsi Nusa Tenggara Barat.

Kabupatèn Sumbawa Barat