Sega lan kari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rice and curry
SL-rice and curry.jpg
A rice and curry dish from Sri Lanka
Woworan pokokRice or kiribath, vegetable or meat curry, spices (chili peppers, cardamom, cumin, coriander)
Buku masakan: Rice and curry  Médhia: Rice and curry

Nasi lan kari minangka sajian sing kawentar ing negara - negara India Kidul Andhra Pradesh, Telangana, Karnataka lan Tamil Nadu, uga ing Sri Lanka lan Bangladesh .