Sebastian Rode

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sebastian Rode lagi gegladhi ing klub Borussa Dirtmund

Sebastian Rode iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Seeheim, Jerman tanggal 11 Oktober 1990.[1] Pemain kuwi posisiné ya iku ndhik pérangan tengah.[1]

Ndèk mangsa 2016 iki Sebastian Rode resmi dadi pemainé Borussia Dortmund sawisé nanndatangani kontrak sing dawané 4 taun.[2] Rode dadi juru main kedua sing dikontrak Borussia Dortmund.[2] Rode nduwé karakter sing bisa tetep gerak, wani tarung, lan seimbang temperamené.[2]

Karir[besut | besut sumber]

2008 - 2010 Kickers Offenbach[1]

2013 - 2013 Jerman U-21[1]

2010 - 2014 Eintracht Frankfurt[1]

2014 - 2016 FC Bayern München[1]

2016 - 2019 Borussia Dortmund[1]

2019 - saiki Eintracht Frankfurt

Juwara[besut | besut sumber]

Juwara Bundesliga karo FC Bayern München taun 2015 lan 2016[1]

Juwara DFB Pokal karo FC Bayern München taun 2016[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i "Sebastian Rode". www.eurosport.com. Dijupuk 29 August 2016. 
  2. a b c "Borussia Dortmund telah meresmikan transfer glandhang Bayern Munich, Sebastian Rode.". www.goal.com. Dijupuk 29 August 2016.