Sebastian Rode

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sebastian Rode ndhik tim sing sadurungé, Bayern Munchen. Saiki piyamabké main ndhik Borussia Dortmund

Sebastian Rode iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Seeheim, Jerman tanggal 11 Oktober 1990.[1] Pemain kuwi posisiné ya iku ndhik pérangan tengah.[1]

Ndèk mangsa 2016 iki Sebastian Rode resmi dadi pemainé Borussia Dortmund sawisé nanndatangani kontrak sing dawané 4 taun.[2] Rode dadi juru main kedua sing dikontrak Borussia Dortmund.[2] Rode nduwé karakter sing bisa tetep gerak, wani tarung, lan seimbang temperamené.[2]

Karir[besut | besut sumber]

2008 - 2010 Kickers Offenbach[1]

2013 - 2013 Jerman U-21[1]

2010 - 2014 Eintracht Frankfurt[1]

2014 - 2016 FC Bayern München[1]

2016 - Saiki Borussia Dortmund[1]

Juwara[besut | besut sumber]

Juwara Bundesliga karo FC Bayern München taun 2015 lan 2016[1]

Juwara DFB Pokal karo FC Bayern München taun 2016[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i "Sebastian Rode". www.eurosport.com. Dijupuk 29 August 2016. 
  2. a b c "Borussia Dortmund telah meresmikan transfer gelandang Bayern Munich, Sebastian Rode.". www.goal.com. Dijupuk 29 August 2016.