Saucisson

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Saucisson
Saucisson 01.JPG
Sliced saucisson
AjanganSausage
Panggonan asalFrance
Woworan pokokpork
Buku masakan: Saucisson  Médhia: Saucisson
Saucisson digantung nganti garing

Saucisson (basa Prancis: [sosisɔ̃] ) utawa saucisson sek minangka salah sawijining olahan kulawarga sosis kenthel lan garing ing masakan Prancis . Biasane digawe saka daging babi, utawa campuran daging babi lan daging liyane, sausisson minangka jinis charcuterie sing padha karo salami utawa sosis musim panas . [1]

Wacan luwih lanjut[besut | besut sumber]

  • Dabin, Eugène; Jussiaux, Roger (1994). Le saucisson sec. Vesoul: ERTI. ISBN 9782903524661. OCLC 417688363.Dabin, Eugène; Jussiaux, Roger (1994). Le saucisson sec. Vesoul: ERTI. ISBN 9782903524661. OCLC 417688363. Dabin, Eugène; Jussiaux, Roger (1994). Le saucisson sec. Vesoul: ERTI. ISBN 9782903524661. OCLC 417688363.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Saucissons secs" (ing basa French). Le Centre d'Information des Charcuteries-produits Traiteurs (Infocharcuteries). Dibukak ing 2013-09-16.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)