Satuan astronomi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Satuan astronomi - SA (SI: ua, basa Inggris: astronomical unit, AU) ya iku satuan jarak,kang kira-kira padha déning jarak antara Bumi lan Matahari. Biji saka SA kang diterima umum ya iku 149.597.870,691 ± 30 mèter (sawetara 150 juta kilomèter utawa 93 juta mil

Aneka rupa konversi:

Pranala njaba[besut | besut sumber]