Satria muda britama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Satria Muda BritAma iku salah sawijining klub bal basket "profesional" sing main ana ing Liga Bal Basket Indonesia sing asale saka Jakarta. Satria Muda iku pemenang Liga Bal Basket Indonesia ing taun 2006 lan uga oleh nomor loro ing kompetisi Sister City ing Jakarta. kandhange ana ing BritAma Arena ing sakjroning gedung blanjan Sports Mall ing Kelapa Gading, Jakarta Lor sing amot 7.000 wong.

Ing usum "reguler IBL" 2006 Satria Muda metu dadi juwara manèh sakwise ngalahke Aspac Putra Riau 2-0 ing "final" kang nganggo "format game" the best of three. ana paraga kang kalebu ing tim nasional basket Indonesia ya iku Faisal J Ahmad, Amin Prihantono, Wendha Wijaya, Ronny Gunawan, Wahyu Widayat Jati, Dwui Eriano, Youbel Sondakh dan Denny Sumargo sing saiki ana ing Garuda Bandung.

Cithakan:IBL