Saskhori

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Saskhori iku désa sing dunungé ana ing tengahé Géorgia. Sing ndunungi cacahé 322 wong ing taun 2014.

Gladri[besut | besut sumber]