Sarma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sarma
Dolma-Azerbaijan.jpg
Yaprak sarma
JinisDolma
Tlatah utawa prajaMiddle East, South Caucasus, Balkans, and Central Asia
Hawa ajanganCold or hot
Woworan pokokVine leaf, rice
VariasiWith cabbage leaves
Buku masakan: Sarma  Médhia: Sarma

Sarma minangka salah sawijining olahan wit anggur, kubis, rhubarb biksu, kale utawa godhong chard sing digulung ngubengi gandum, kayata bulgur utawa nasi, daging cincang, utawa kalorone. Iki ditemokake ing masakan bekas Kekaisaran Ottoman saka Timur Tengah nganti Eropa Tenggara .

Referensi[besut | besut sumber]