Saos roti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Saus roti

Sing sauce roti punika olahan anget utawa kadhemen sauce digawe karo susu, kang thickened with crumbs roti, [1] biasane dipangan karo pitik panggang utawa kalkun. [2] [3] [4] Resep dhasar kasebut mbutuhake susu lan bawang kanthi potongan roti lan mentega ditambahake dadi kenthel, dibumbui karo pala, cengkeh, godhong teluk, mrico, lan uyah. [5] [6]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Definition of bread sauce in English". Oxford Dictionaries.
  2. Lawson, Nigella. "My Mother's Bread Sauce". Nigella.com.
  3. Blumenthal, Heston. "Heston's Bread Sauce". waitrose.com.
  4. Oliver, Jamie. "Bread Sauce". JamieOliver.com.
  5. Smith, Delia (9 November 2015). "Traditional Bread Sauce". deliaonline.com.
  6. "How to make bread sauce". goodhousekeeping.co.uk.