Saos Tabasco

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
McIlhenny Company
Private (family-owned)
IndhustriFood processing
Diyasa1868; 152 taun kapungkur (1868)
Sing yasaEdmund McIlhenny
Kantor gedhéAvery Island, Louisiana, U.S.
Wong kunci
Harold Osborn, CEO
WijilHot sauce and other condiments
Cacah karyawan
About 200 (per company web site, August 2014)
Cithakan:Pepper
Sana jaringantabasco.com

Tabasco minangka merek saos pedes sing digawe saka lombok tabasco ( Capsicum frutescens var. Tabasco ), cuka, lan uyah . Iki diprodhuksi dening McIlhenny Company Avery Island, Louisiana .