Santander

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Lokasi Santander ing Spanyol

Kutha pelabuhan Santander iku kutha krajan wewengkon otonom Cantabria kang dumunung ing pasisir lor Spanyol antara Asturias (ing sisih kulon) lan Negeri Basque (ing sisih wétan). Ing taun 1998 padunungé watara 184.000. Kira-kira saproteloné padunung Cantabria manggon ing Santander.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Santander&oldid=1006778"