Santander

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Santander ing Spanyol

Kutha pelabuhan Santander iku kutha krajan wewengkon otonom Cantabria kang dumunung ing pasisir lor Spanyol antara Asturias (ing sisih kulon) lan Negeri Basque (ing sisih wétan). Ing taun 1998 sing ndunungi watara 184.000. Kira-kira saproteloné sing ndunungi Cantabria manggon ing Santander.

Pranala njaba[besut | besut sumber]