Samgye-tang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Samgye-tang
Samgye-tang 2.jpg
Buku masakan: Samgye-tang  Médhia: Samgye-tang

Samgye-tang ( Hangul삼계탕 ) utawa sup pitik ginseng, tegese ginseng ( kor . sam ) - pitik (kor. gye ) - sup (kor. tang ) ing basa Korea, <i id="mwGQ">umume kalebu</i> pitik enom ( <i id="mwGQ">poussin</i> ) - diisi bawang putih, beras, jujube, lan ginseng . [1] Samgye-tang minangka salah sawijining jinis olahan arupa sup tradisional Korea kanggo kesehatan awak.[butuh sitiran]

Samgyetang (삼계탕), salah sawijining masakan Korea paling populer.

Galeri[besut | besut sumber]

  1. Hyosun Ro. "Samgyetang (Ginseng Chicken Soup)" (ing basa Inggris). Korean Bapsang. Dibukak ing 2014-12-25.