Sam J. Jones

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Samuel Gerald "Sam" Jones (lair ing Amérika Sarékat, 12 Agustus 1954; umur 66 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]