Sam J. Jones

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Samuel Gerald "Sam" Jones (lair ing Amérikah Sarékat, 12 Agustus 1954; umur 64 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]