Saktiawan Sinaga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Saktiawan Sinaga ya iku salah sawijiné juru main bal profésional saka nagara Indonésia[1]. Sinaga lair ing taun 1982 wulan 19 Fèbruari ing Kutha Medan. Sadurungé pensiun, Sinaga uga main kanggo Pusamania Borneo F.C. ing Kalimantan Kidul[2]. Sinaga uga dadi salah sawijiné saka juru main bal tim nasional Indonesia. Salah sawijiné tim, ya iku Semen Padang F.C. uga maringi panghargyan kanggo juru main serang iki[3].

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala bjaba[besut | besut sumber]