Saka gantung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Saka (cagak) gantung kang ngadahi sjarah caketipun Visby, Gotland, Swedia

Saka gantung sajeroning basa Indonésia asring diwastani cagak gantungan.Punika wastanan krangka, ingkang dipundamel kanthi bahan utama kajeng ugi nduwèni mupangat kanggé ngelaksanakake ukum gantung para nara pidana ingkang didakwah ukuman mati.

Pranala njaba[besut | besut sumber]