Saka gantung

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Saka (tiang) gantung kang ngadahi sjarah caketipun Visby, Gotland, Swedia

Saka gantung jroning basa Indonésia asring diwastani tiang gantungan.Punika wastanan krangka, ingkang dipun damel kanthi bahan utama kajeng ugi nduwèni mupangat kangge ngelaksanakake ukum gantung para nara pidana ingkang didakwah ukuman mati.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Saka_gantung&oldid=984518"