Saint Loco

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Saint Loco

Saint Loco inggih punika band hiprock Indonésia ingkang 80 % lagunipun gadhah basa Inggris lan lagunipun wonten swanten distorsi kaliyan drum ingkang dadosaken lagu punika unik. Album kaping tiga punika nembé dipungarap ingkang badhé ngwontenaken lagu hip rock. Nanging punika single piyambakipun sampun wonten ing pasaran Indonesia. Nanging singleipun Santai Saja sukses ing Indonesia.[1]

Karir Saint Loco[besut | besut sumber]

Saint loco ingkang gadhah aliran rock gadhah vocal Joe Tirta, lan ing pérangan rap wonten Berry Manoch. Sapanunggalipun punika Saint Loco gadhah arangsemèn saking tiga musisi inggih punika Iwan Hoediarto (Gitar) ing pérangan Chord Jazz ing distorsi gitaripun, lan Gilbert (Bass). Ing pérangan drum wonten Nyonk Webster Manuhutu (Drum) ing single “Time To Rock ‘N Roll” wonten kekhasanipun piyambak. Album kaping satunggal Saint Loco inggih punika gadhah nami "ROCK UPON A TIME" ing taun 2004. Album punika dipunlajengaken kalih album "VISION FOR TRANSITION" ing taun 2006 ingkang gadhah single Kedamaian lan Terapi Energi.

Ing taun 2008 Saint Loco gadhah kasempatan kanggé kolaborasi ing projek Band2 se-Asia Tenggara ingkang gadhah nami Project E.A.R (East Asian Revolution) ingkang gadhah single Marabahaya lan South East a. Single Saint Loco dipunrilis gadhah nami Santai Saja. SaintLoco ngelajengaken karièr piyambak kalih Nyonk Webster ingkang sampun gabung malih ing sasi Oktober2010 lan gabung ing Big Indie Nagaswara[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 7 September 2011)
  2. www.musikji.net(dipuntingali tanggal 7 September 2011)