Saag

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Saag
Punjabi Sarsoon Ka Saag.JPG
Sarson da saag karo makki di roti lan mentéga
Jeneng liyané Saaga or Tuna(Odisha)
, Shaag, Shaak, Saagwala
Tlatah utawa praja Indian subcontinent
Woworan pokok Macem-macem tanduran kang bisa dipangan
Buku masakan: Saag  Médhia: Saag
Mutton ( domba ) saag karo roti naan
Saag paneer: bayem lan kèju

Saag (diucapaké [sa:g]) (basa Punjabi: ਸਾਗ) utawa saga ya iku panganan adhedhasar gegodhongan kaya ta bayem, godhong sawi, sayuran ijo Collard, basella lan sapanunggalane sing dipangan karo roti utawa naan lan uga sega [1] (ing Nepal, Orissa, Kashmir lan West Bengal ). Saag bisa digawé saka bayem, godhong mustard, brokoli dicincang, utawa sayuran liyané, ditambah karo bumbon lan saka bahan liyane kaya ta paneer .

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Saag (Indian spiced spinach)". Whats4Eats.com. 2012. Dijupuk 6 July 2012. Saag makes a tasty and nourishing meal when paired with chapati or naan.