Saag

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Saag
Punjabi Sarsoon Ka Saag.JPG
Sarson da saag karo makki di roti lan mentéga
Jeneng liyanéSaaga or Tuna(Odisha)
, Shaag, Shaak, Saagwala
Tlatah utawa prajaIndian subcontinent
Woworan pokokMacem-macem tanduran kang bisa dipangan
Buku masakan: Saag  Médhia: Saag
Mutton ( domba ) saag karo roti naan
Saag paneer: bayem lan kèju

Saag (diucapaké [sa:g]) (basa Punjabi: ਸਾਗ) utawa saga ya iku panganan adhedhasar gegodhongan kaya ta bayem, godhong sawi, sayuran ijo Collard, basella lan sapanunggalane sing dipangan karo roti utawa naan lan uga sega [1] (ing Nepal, Orissa, Kashmir lan West Bengal ). Saag bisa digawé saka bayem, godhong mustard, brokoli dicincang, utawa sayuran liyané, ditambah karo bumbon lan saka bahan liyane kaya ta paneer .

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Saag (Indian spiced spinach)". Whats4Eats.com. 2012. Dibukak ing 6 July 2012. Saag makes a tasty and nourishing meal when paired with chapati or naan.