SD Negeri Walitelon Utara, Temanggung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SD Negeri Walitelon Utara, Temanggung
Informasi
JenisSekolah Negeri
Kepala SekolahAchjari, S.Ag.
Rentang kelasI - VI
Alamat
LokasiNglangon Walitelon Utara, Temanggung, Temanggung, Jawa Tengah

SD Negeri Walitelon Utara, Temanggung, iku salah siji Sekolah Dasar nagari sing dumunung ana ing Nglangon Walitelon Utara, Temanggung, Temanggung, provinsi Jawa Tengah. Kayadéné ing SD lumrahé, mangsa pendidikan sekolah ing SD Negeri Walitelon Utara, Temanggung ditempuh ing sajeroning wektu nem taun wulangan, wiwit saka Kelas I nganti Kelas VI.

Rujukan[besut | besut sumber]

  • "http://datasd.pdkjateng.go.id". Retrieved 25 Oktober 2012. Check date values in: |accessdate= (help); External link in |title= (help)