SD Negeri 2 Pelumutan, Purbalingga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SD Negeri 2 Pelumutan, Purbalingga
Informasi
JenisSekolah Negeri
Kepala SekolahSumarno, S.Pd.
Rentang kelasI - VI
Alamat
LokasiPelumutan, Purbalingga, Jawa Tengah

SD Negeri 2 Pelumutan, Purbalingga, iku salah siji Sekolah Dasar nagari sing dumunung ana ing Pelumutan, Purbalingga, provinsi Jawa Tengah. Kayadéné ing SD lumrahé, mangsa pendidikan sekolah ing SD Negeri 2 Pelumutan, Purbalingga ditempuh ing sajeroning wektu nem taun wulangan, wiwit saka Kelas I nganti Kelas VI.

Rujukan[besut | besut sumber]