SD Negeri 1 Tonggalan, Klaten

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SD Negeri 1 Tonggalan, Klaten
Informasi
JenisSekolah Negeri
Kepala SekolahSri Qomariyah, S.Ag
Rentang kelasI - VI
Alamat
LokasiJl. Melati 15 Tonggalan, Klaten, Klaten, Jawa Tengah

SD Negeri 1 Tonggalan, Klaten, iku salah siji Sekolah Dasar nagari sing dumunung ana ing Jl. Melati 15 Tonggalan, Klaten, Klaten, provinsi Jawa Tengah. Kayadéné ing SD lumrahé, mangsa pendidikan sekolah ing SD Negeri 1 Tonggalan, Klaten ditempuh ing sajeroning wektu nem taun wulangan, wiwit saka Kelas I nganti Kelas VI.

Rujukan[besut | besut sumber]