Sława

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sława
POL Sława COA.svg
Lambang Sława
120px
Lokasi Sława
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Sława
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Sława (Jerman Slawa, Schlesiersee) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sława&oldid=1090703"