Sør-Tverrfjord

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sør-Tverrfjord
Désa ing Norwegia
Negara  Norway
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)

Sør-Tverrfjord punika désa dumunung ing negara Norwegia.

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sør-Tverrfjord&oldid=875552"