Sør-Odal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sør-Odal
Désa ing Norwegia
Negara  Norway
CET (UTC+1)
 • Mangsa Panas (DST) CEST (UTC+2)

Sør-Odal punika désa dumunung ing negara Norwegia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]