Sénat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Sénat ya iku badan deliberatif sing racaké minangka majelis tinggi saka badan legislatif ing nagara sing nganut sistem dua kamar kaya ta Amérika Sarékat lan Australia. Anggota senat kasebut senator. Indonésia nate nduwèni senat nalika mbentuk Républik Indonésia Serikat. Ing Indonésia kerep disawlahartekke karo mahasiswa sing nduwèni keaktifan ing organisasi lingkungan kampus.

Uga delengen[besut | besut sumber]