Rzgów

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rzgów
Rzgów herb.gif
Lambang Rzgów
POL Łódź map.svg
Lokasi Rzgów
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Lodz
Jembar: ... km²
Padunung: 3.300 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Rzgów
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Rzgów iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 3.300 jiwa.