Ryglice

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Ryglice
POL Ryglice COA.svg
Lambang Ryglice
120px
Lokasi Ryglice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 25,8 km²
Padunung: 2.801 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
Rynek 9
Ryglice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Ryglice (Jerman Riesen) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 2.801 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ryglice&oldid=1002099"