Rp100

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gambar:Rp100 TE 1992.jpg
Duit kertas Rp100 taun 1992.

Rp 100 (diwaca: satus rupiah) ya iku nominal duit kertas lan logam kang diedarake lan dicetak kanthi resmi ing Indonésia. Duit kanthi jumlah Rp 100 diedarake lan dicetak kathi aneka emisi lan seri, antarané taun emisi 1977, 1984, lan 1992 (duit kertas) uga 1973, 1978, 1991 (koin). Kanthi taun 2011 duit kertas 100 rupiah ditarik Bank Indonésia lan ora diedarake manèh, sawatara duit koin 100 rupiah diedarake nganti (taun emisi 2001). Cithakan:Denominasi Rupiah

Pranala njaba[besut | besut sumber]