Roti isi kèju

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cheese sandwich
Cheese roll at The Original Tea Hut at High Beach, Essex, England.jpg
Grated cheese in a bread roll
Woworan pokokCheese, bread
Buku masakan: Cheese sandwich  Médhia: Cheese sandwich

A sandwich keju iku dhasar sandwich digawé karo siji utawa liyane varieties saka keju ing sembarang Urut saka roti, kaya ta roti warata utawa roti gandum, sing uga nyakup nyebar kaya ta butter utawa mayonnaise . Sandwich keju liyane yaiku sandwich limburger . Daging sing wis dimasak bisa ditambahake ing sandwich keju, kaya ta sandwich ham lan keju lan daging babi, endhog lan sandwich keju .