Roti isi babi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Roti isi babi
Baconbutty.jpg
A bacon sandwich
Buku masakan: Roti isi babi  Médhia: Roti isi babi

A sandwich daging babi (uga dikenal ing bagean saka Britania Raya lan Selandia Anyar minangka daging babi butty, daging babi bap utawa daging babi sarnie, ing Irlandia minangka sandwich rasher [1] lan minangka sanger daging babi ing Australia) punika sawijining olahan sandwich saka masak daging babi antarane roti sing opsional disebar karo butter, lan bisa di bumbu karo saos tomat utawa saus coklat . Umume disajikake kanthi panas. Ing sawetara perusahaan sandwich bakal digawe saka roti panggang mung ing sisih, dene perusahaan liyane nyedhiyakake kanthi gulung sing padha kaya sing digunakake kanggo hamburger.

Sandwich daging babi panggang karo saus tomat lan tomat

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Blog, Tog (October 2009). "The Rasher sandwich..." Togblog. Dibukak ing 2 September 2012.