Roti beras

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rice bread
Japanese Rice Bread.JPG
Rice bread
JinisBread
Woworan pokokRice flour
Buku masakan: Rice bread  Médhia: Rice bread

Roti beras minangka jinis roti sing digawe saka glepung beras tinimbang glepung gandum . [1] Tanpa gluten, [2] ora bakal nyebabake reaksi sing ala kanggo wong sing intoleransi gluten .Banh mi Vietnam (baguette) tradisional digawe kanthi campuran gandum lan glepung beras, utawa kadhang-kadhang istimewa yaiku sing terakhir, ngasilake tekstur sing asri lan renyah

. [3]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Lies, Elaine; Fahmy, Miral (Nov 26, 2010). "Rice bread baking machine a hit for Japan firm". Reuters. Dibukak ing May 14, 2011.
  2. Schott, Lindsay. "Easy Rice Bread". Allrecipes.com. Dibukak ing May 14, 2011.
  3. http://www.postcity.com/Eat-Shop-Do/Eat/May-2012/Wicked-wich-of-the-East-Six-of-the-best-places-to-try-a-banh-mi-sandwich/