Ross Turnbull

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ross Turnbull
Ross Turnbull cropped.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ross Turnbull[1]
Dhuwur 193 m (633 ft 2 in) [2]
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Chelsea
Angka 22
Karir nom
0000–2002 Middlesbrough
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002–2009 Middlesbrough 27 (0)
2003 Darlington (silihan) 1 (0)
2004 Barnsley (silihan) 3 (0)
2004 Bradford City (silihan) 2 (0)
2004–2005 Barnsley (silihan) 23 (0)
2005–2006 Crewe Alexandra (silihan) 29 (0)
2007 Cardiff City (silihan) 6 (0)
2009– Chelsea 2 (0)
Tim nasioanl
2001 Inggris U16 1 (0)
2001–2002 Inggris U17 4 (0)
2002–2003 Inggris U18 5 (0)
2003–2004 Inggris U19 8 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 14:40, Minggu, 14 Maret 2010 (UTC).


Ross Turnbull (lair 4 Januari 1985; umur 31 taun), ya iku pemain bal sing asalé Inggris lan main minangka kiper Chelsea F.C. ing Liga Primer Inggris.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ "Search 1984 to 2006 – Birth, Marriage and Death indexes". Findmypast.com. Dijupuk 2010-01-23. 
  2. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 30 April 2011. 
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ross_Turnbull&oldid=967231"