Ross Turnbull

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ross Turnbull
Ross Turnbull cropped.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ross Turnbull[1]
Dhuwur 1.93 m (6 ft 4 in) [2]
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Chelsea
Angka 22
Karir nom
0000–2002 Middlesbrough
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002–2009 Middlesbrough 27 (0)
2003Darlington (silihan) 1 (0)
2004Barnsley (silihan) 3 (0)
2004Bradford City (silihan) 2 (0)
2004–2005Barnsley (silihan) 23 (0)
2005–2006Crewe Alexandra (silihan) 29 (0)
2007Cardiff City (silihan) 6 (0)
2009– Chelsea 2 (0)
Tim nasional
2001 Inggris U16 1 (0)
2001–2002 Inggris U17 4 (0)
2002–2003 Inggris U18 5 (0)
2003–2004 Inggris U19 8 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 14:40, Minggu, 14 Maret 2010 (UTC).


Ross Turnbull (lair 4 Januari 1985; umur 34 taun), ya iku juru main bal kang asalé Inggris lan main minangka kiper Chelsea F.C. ing Liga Primer Inggris.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. "Search 1984 to 2006 – Birth, Marriage and Death indexes". Findmypast.com. Dijupuk 2010-01-23. 
  2. "Premier League Player Profile". Premier League. Dijupuk 30 April 2011.