Rosalind Kong Siew Kuen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Rosalind Kong Siew Kuen iku pamenang pamilihan Ratu Cantik Malaysia ing taun 1985. Dhèwèké dianggep sing ayu dhéwé nalika iku, déning anggota juri. Kenya iki bisa basa Melayu, basa Inggris lan basa Mandharin.