Ron White

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ron White
Ron White01.jpg
Pakaryanpelawak, aktor, lan pembawa acara

Ronald Dee "Ron" White (lair ing Amérikah Sarékat, 18 Dhésèmber 1956; umur 64 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]