Ron White

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ron White
Ron White01.jpg
Pakaryan pelawak, aktor, lan pembawa acara

Ronald Dee "Ron" White (lair ing Amérikah Sarékat, 18 Dhésèmber 1956; umur 62 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]