Ron White

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ron White
Ron White01.jpg
Pakaryan pelawak, aktor, lan pembawa acara
Wong tuwa(s) Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:TableTools' not found.

Ronald Dee "Ron" White (lair ing Amérika Sarékat, 18 Dhésèmber 1956; umur 60 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]