Ron White

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Ron White
Ron White01.jpg
Pakaryan pelawak, aktor, lan pembawa acara

Ronald Dee "Ron" White (lair ing Amérika Sarékat, 18 Dhésèmber 1956; umur 61 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]