Menyang kontèn

Ron White

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ron White
Pakaryanpelawak, aktor, lan pembawa acara

Ronald Dee "Ron" White (lair ing Amérikah Sarékat, 18 Dhésèmber 1956; umur 67 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]