Rogoźno

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rogoźno
POL Rogoźno COA.svg
Lambang Rogoźno
120px
Lokasi Rogoźno
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: 11.129 jiwa
Pelat nomer kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Rogoźno
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Rogoźno (Jerman Rogasen) iku sawijining kutha ing Polen. Kutha iki sing ndunungi 11.129 jiwa.