Rogoźno

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Rogoźno
POL Rogoźno COA.svg
Lambang Rogoźno
120px
Lokasi Rogoźno
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: 11.129 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Rogoźno
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Rogoźno (Jerman Rogasen) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung 11.129 jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rogoźno&oldid=1002127"