Menyang kontèn

Roberto Vittori

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Roberto Vittori
Antariksawan ASI/ESA
KabangsanItali
StatusAktif
Lair (1964-10-15) 15 Oktober 1964 (umur 59)
Viterbo, Lazio, Itali
Pedamelan sanèsPilot uji coba
Peringkat12px Generale di Brigata, Aeronautica Militare Italiana (Angkatan Udhara Itali)
Èmblem misi45px 45px 45px

Roberto Vittori (lair ing Viterbo, 15 Oktober 1964; umur 59 taun) yaiku perwira angkatan udhara Itali lan antariksawan Badan Antariksa Eropa. Sawuise lulus saka Accademia Aeronautica ing Itali ing 1989, Vittori lumebu Angkatan Udhara Itali. Sabanjure kuwi, ia berlatih minangka pilot uji coba ing Amerika Sarekat.

Pranala jaba[besut | besut sumber]