Risty Tagor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Risty Tagor

Risty Tagor lair kang Jakarta tanggal 12 April 1989 ya iku juru main sinétron uga bintang filem Indonesia.[1] Risty Tagor lair saka pasangan Johan Tagor Harahap kang isih duwé dharah Batak lan Tjut Mutia kang isih duwé dharah Acèh.[2] Risty Tagor isih saseduluran karo Inez Tagor.[3] Risty Tagor krama karo Rifky Balweel ing tanggal 2 Oktober 2010, lan babaran anak mbarepé nalika tanggal 11 April 2011.[1] Nalika isih lajang, dhéwékè tau pacaran karo Mario Irwinsyah nanging ora suwé pedhot. Sawisé iku, ing taun 2009, dhéwékè pacaran karo Armand Geraldy lan ora suwé pedhot.[3]

Risty Tagor miwiti karire nalika isih umur 5 taun.[1] Nalika iku dhèwèké dadi bintang ing prodhuk susu.[3] Nalika SMA, Risty Tagor lan kanca-kancane mèlu ajang modhel kang dianakake Kawanku, lan bisa mlebu ing 100 besar.[1] Nalika iku, Risty uga éntuk tawaran dadi bintang ing Pucelle, Risty luwih milih dadi bintang Pucelle lan ninggal modhel ing Kawanku.[1] Dhèwèké dikenal wong akèh wiwit main ing filem Pocong 2.[1] Saliyané filem Pocong2, dhèwèké uga main ing filem Bestfriend? barengan karo Nikita Willy.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]