Rionaldo Stockhorst

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rio

Rionaldo Stockhorst inggih punika salah satunggalipun aktris filem lan sinétron ingkang gadhah gethih Walanda.

Profil Rionaldo Stockhorst[besut | besut sumber]

Rio lair ing Pontianak tanggal 24 April 1982. Piyambakipun naté kuliah ing Universitas Trisakti Jakarta. Rio sampun krama kaliyan Aureli Beata Schulz, ingkang gadhah gethih Jerman. Aureli Beata Schulz piyambak inggih punika manager. Kekalihipun krama tanggal 27 Oktober 2007.

Film saking Rionaldo Stockhorst[besut | besut sumber]

Film saking Rio inggih punika:

  1. DI SINI ADA SETAN (THE MOVIE) (2004)
  2. 30 HARI MENCARI CINTA (2004)
  3. 12:00 AM (2005)
  4. PANGGIL NAMAKU 3X (2005)
  5. SUMUR BERDARAH

Sinetron saking Rionaldo Stockhorst[besut | besut sumber]

Sinetron saking Rio inggih punika:

  1. BIARKAN CINTA MENJADI MILIKMU
  2. SEMERAH CINTAMU
  3. L'AMOUR
  4. DEWA CINTA
  5. AKU BUKAN RIO
  6. ADAM DAN HAWA
  7. KISAH KASIH DI SEKOLAH
  8. MAHA KASIH
  9. PINTU HIDAYAH
  10. NONA DEWA
  11. FAJAR
  12. MAHA CINTA
  13. LIONTIN (SINETRON)
  14. DI SINI ADA SETAN
  15. PUTRI YANG TERBUANG
  16. DEMI CINTA (SINETRON)
  17. BABY DOLL
  18. SOLEHA
  19. AQSO DAN MADINA
  20. SEKAR
  21. SAFA DAN MARWAH
  22. DIA JANTUNG HATIKU[1]

Ngantos samangke putra saking Rio, Shaista Tanisa sampun umur 2,5 taun.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 30 Agustus 2011)
  2. hot.detik.com(dipuntingali tanggal 30 Agustus 2011)