Rings (filem 2017)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rings
Rings - Official Theatrical Poster.png
Theatrical release poster
Disutradarani F. Javier Gutiérrez
Diprodhuseri
Diskénariyoni
Carita déning
  • David Loucka
  • Jacob Aaron Estes
Adhedhasar Ring
déning Kôji Suzuki
Dibintangi
Dimusiki Matthew Margeson
Sinématografi Sharone Meir
Dibesut déning
  • Jeremiah O'Driscoll
  • Steve Mirkovich
Perusahaan
prodhuksi
Parkes + MacDonald Imagenation
Dibabar déning Paramount Pictures
Tanggal metu
  • Fèbruari 3, 2017 (2017-02-03) (Amérika Sarékat)
Suwéné
102 menit
Nagara Amérika Sarékat[1]
Basa Basa Inggris
Rantaman $25 yuta[2]
Kalarisan $83.1 yuta[2]

Rings inggih punika filem horor supernatural saking Amérika Sarékat ingkang kadamel taun 2017. Filem punika dipunsutradarani F. Javier Gutiérrez, adhedhasar skénario anggitanipun David Loucka, Jacob Aaron Estes, lan Akiva Goldsman. Ingkang maragani filem punika antawisipun Matilda Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki, lan Vincent D'Onofrio. Rings punika filem kaping tiga saking filem waralaba sasampunipun The Ring(2002) lanThe Ring Two(2005). Pamundhutan gambar utama kawiwitan surya 23 Maret 2015, ing Atlanta. Rings dipunbabar kagem sagung pamirsa ing Amérika Sarékat surya 3 Fèbruari 2017, lan panèn pangalembana saking para pamirsa ugi juru kritik, sarta kasil ngempalaken arta $38 yuta saking panggiyaran sedaya nagari.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Latar wingking[besut | besut sumber]

Ing taun 2014, Paramount Pictures ngedalaken pawartos bilih badhé damel filem kanthi sesirah The Ring 3D, ingkan badhé dipunsutradarani F. Javier Gutiérrez.[3] Salajengipun, ing wulan Agustus 2014, Paramount ngaturi pirsa dhumateng Akiva Goldsman supados nganggitaken skénario kagem filem punika, ingkang sadèrèngipun kaanggit déning David Loucka lan Jacob Aaron Estes.[4] Novèmber, Gutiérrez ngintu poto wonten Instagram ingkang ngetawisaken bilih sequel filem badhé dipunsesirahi Rings.[5] Ing surya 15 Januari 2015, Matilda Lutz katetepaken minangka paraga baku.[6] Alex Roe ugi katetepaken minangka paraga baku priya, surya 20 Maret 2015.[7] Aimee Teegarden nyawiji ing filem punika surya 27 Maret 2015,[8] lan Johnny Galecki neken kontrak sumadya maragani ing surya 1 April 2015, minangka Gabriel, satunggalipun profesor ingkang dados pambina kagem Holt lan Julia.[9] Filem punika dipunpawartosaken badhé dados prequel, nanging Gutiérrez mratélakaken bilih punika mboten leres, lan filem mbektahaken wekdal tiga welas taun sasampunipun The Ring.[10] Pamundhutan gambar utama filem punika kawiwitan surya 23 Maret 2015, ing Atlanta, dumugi surya 31 Mèi 2015.[11] Pamundhutan ambal gambar dipuncakaken ing wulan Juli 2016. Ringkes-ringkes pedamelan filem kalaksanan wulan Juni 2015 ing Paramount Studios[12] dumugi wulan Novèmber 2016.[13]

Pambabaran[besut | besut sumber]

Paramount Pictures badhé mbabar filem punika ing sura 13 November,[14] nanging ing wulan Sèptèmber 2015, pambabaran punika mboten èstu,[15] lan ing wulan Oktober 2015, Paramount netepaken malih ing surya 1 April 2016.[16] Ing surya 17 Fèbruari 2016, pambabaran dipunéwahi malih wonten surya 28 Oktober 2016.[17] Ing surya 22 September 2016, filem punika èstunipun badhé dipunbabar 3 Fèbruari 2017, awit saking ngéndhani saingan kaliyan Ouija: Origin of Evil.[18][19]

Trailer filem punika kaping pisan dipun-dum surya 24 Agustus 2016. Trailer kaping kalih dipundum surya 5 Januari 2017, sesarengan kaliyan trailer internasional, ingkang ngandhut cuplikan énggal. Ing wulan Januari 2017, Paramount mbabar prank video ingkang ngetawisaken salah satunggalipun paraga wanita kanthi rasukan pindha Samara medal saking layr televisi kagem medèn-medèni para rawuh ing salebetipun toko elektronik. VIdio punika lajeng kathah ingkang remen, dipunpirsani déning 200 yuta pamirsa ing Facebook.[20]

Box office[besut | besut sumber]

Dumugi surya 12 Fèbruari, Rings kasil ngempalaken arta $21.5 saking panggiyaran ing Amérika Sarékat lan Kanada, sarta $17.2 yuta ing tlatah sanènsipun, kanthi gunggung dumugi $38.6 yuta. Wondéné wragad ingkang sampun medal inggih punika $25 yuta.[2].[21][22].[23][24][25][26][27][28][29][30]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ "Rings (2017)". Baseline. Dijupuk June 13, 2015 – lumantar The New York Times. 
  2. ^ a b c "Rings (2017)". Box Office Mojo. Dijupuk April 17, 2017. 
  3. ^ "Paramount Sets F. Javier Gutiérrez To Helm ‘Ring’ Threequel". Deadline. Dijupuk July 18, 2014. 
  4. ^ "Akiva Goldsman Circling ‘Ring 3′ Rewrite". Deadline. Dijupuk November 29, 2014. 
  5. ^ "Photo by fj6utierrez". F. Javier Gutiérrez. Dijupuk November 29, 2014. 
  6. ^ Sneider, Jeff (January 16, 2015). "Paramount's ‘The Ring’ Reboot ‘Rings’ Casts Newcomer as Female Lead (Exclusive)". thewrap.com. Dijupuk March 20, 2015. 
  7. ^ Busch, Anita (March 20, 2015). "Alex Roe Takes ‘Rings’ At Paramount". deadline.com. Dijupuk March 20, 2015. 
  8. ^ Lincoln, Ross (March 27, 2015). "Aimee Teegarden Joins Paramount's ‘Rings'; Clemens Schick To Menace ‘The Lake’". deadline.com. Dijupuk March 27, 2015. 
  9. ^ D'Alessandro, Anthony (April 1, 2015). "Johnny Galecki Hooks On To Paramount's Horror Threequel ‘Rings’". deadline.com. Dijupuk April 3, 2015. 
  10. ^ Shaw-Williams, H. (March 23, 2015). "‘Rings’ Takes Place 13 Years After ‘The Ring'; Director Confirms Filming Has Begun". Dijupuk June 22, 2015. 
  11. ^ Evry, Max (March 23, 2015). "Production Begins on Horror Sequel Rings". comingsoon.net. Dijupuk March 23, 2015. 
  12. ^ "Photo by fj6utierrez". F. Javier Gutiérrez. Dijupuk December 14, 2016. 
  13. ^ "Photo by fj6utierrez". F. Javier Gutiérrez. Dijupuk January 4, 2017. 
  14. ^ McNary, Dave (January 27, 2015). "Paramount Sets ‘Rings’ for Nov. 13, Moves Back ‘Paranormal Activity’". variety.com. Dijupuk March 24, 2015. 
  15. ^ Verhoeven, Beatrice (September 30, 2015). "“RINGS” To Usher In New Halloween Release Staple?". The Wrap. Dijupuk September 26, 2016. 
  16. ^ Pedersen, Erik (October 20, 2015). "Paramount Delays Horror Pics ‘Friday The 13th’ – Again – And Threequel ‘Rings’". deadline.com. Dijupuk October 21, 2015. 
  17. ^ W. Hanley, Ken (April 14, 2016). "“RINGS” To Usher In New Halloween Release Staple?". Fangoria. Dijupuk September 26, 2016. 
  18. ^ Evans, Greg (September 22, 2016). "Paramount Pictures Moves ‘Rings’ Again, This Time To February". Deadline.com. Dijupuk September 25, 2016. 
  19. ^ McNary, Dave (September 22, 2016). "The Ring’ Threequel Delayed for the Third Time by Paramount". Variety. Dijupuk September 25, 2016. 
  20. ^ http://www.adweek.com/adfreak/story-behind-pants-soiling-rings-prank-has-200-million-views-24-hours-175720
  21. ^ "‘Rings’ Hopes To Choke ‘Split’ In Genre Scrimmage Over Super Bowl Weekend – Box Office". Deadline.com. 
  22. ^ "'Split' Looks to Fend Off 'Rings' and 'Space Between Us' Over Super Bowl Weekend". Box Office Mojo. 
  23. ^ "‘Split’ Dings ‘Rings’; Auds Keep Distance From ‘Space’; ‘Comedian’ Bombs: Sunday Update". Deadline.com. 
  24. ^ "Rings (2017)". Rotten Tomatoes. Fandango. Dijupuk February 10, 2017. 
  25. ^ "Rings reviews". Metacritic. Dijupuk February 10, 2017. 
  26. ^ "CinemaScore". cinemascore.com. 
  27. ^ Gilyadov, Alex (3 February 2017). "Rings Review". IGN. Dijupuk 8 February 2017. 
  28. ^ Travers, Peter (3 February 2017). "'Rings' Review: Latest Entry in Haunted-Video Franchise May Kill You With Boredom". Rolling Stone. Dijupuk 8 February 2017. 
  29. ^ Sobczynski, Peter (3 February 2017). "Rings Movie Review & Film Summary (2017)". RogerEbert.com. Dijupuk 8 February 2017. 
  30. ^ Dowd, A.A. (3 February 2017). "Samara goes digital in Rings, but this is still just a faded copy of last decade’s scares". The A.V. Club. Dijupuk 8 February 2017.