Rikako Hirata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rikako Hirata
平田 璃香子
Paraban Rika-chan (りかちゃん?), Ricky (リッキー?), Mary (メアリー?)
Lair (1989-08-07) Agustus 7, 1989 (umur 29)
Saka Prefektur Aichi
Génre J-pop
Sing magepokan SKE48 Tim S

Rikako Hirata (平田 璃香子 Hirata Rikako?, lair ing Prefektur Aichi, 7 Agustus 1989; umur 29 taun) inggih punika mantan anggota grup idola Jepang SKE48 Tim S. Piyambakipun inggih punika mantan pemimpin Tim S, jabatan setara kapten ing grup 48.