Resko

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Resko
POL Resko COA.svg
Lambang Resko
Pommern Kr Regenwalde.png
Lokasi Resko
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: 4,49 km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
Rynek 1
72-315 Resko
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: Arkadiusz Czerwiński

Resko (Jerman Regenwalde) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Resko&oldid=1001838"