Renato Sanches

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Renato sanches wektu main ndhik EURO taun 2016

Renato Sanches iku juru main bal-balan teka Portugal sing nduwé jeneng dawa ya iku Renato Júnior Luz Sanches.[1] Piyambaké lair ndhik Lisboa tanggal 18 Agustus 1997.[1] Piyambaké racaké main ndhik pérangan tengah lapangan.[1]

Tanggal 10 Mèi 2016 jam 11 isuk luwih 9 menit wektu Jerman, FC Bayern München resmi nekakné Renato sanches teka klub Benfica.[2] Pemain kuwi umuré isih 18 taun lan dituku 35 juta euro.[2]

Piyambaké tau éntuk gelar juru main enom paling apik ndhik Piala Eropa 2016 sing dianakné ndhik Perancis.[3]

Ndèk FC Bayern München piyambaké kudu bersaing karo juru main-juru main tengah sing wis nduwé akèh pengalaman yèn péngin bisa terus tumuwuh ndhik kana.[3]

Kariré[besut | besut sumber]

2016-2017 Bundesliga FC Bayern München[1]

2015-2016 Primeira Liga Benfica[1]

2015-2016 Segunda Liga Benfica II[1]

2014-2015 Segunda Liga Benfica II[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g "Renato Sanches". www.superball.tribunnews.com. Dijupuk 26 August 2016. 
  2. a b "Matt Hummels, Renato Sanches, dan Semua Akan Bayern Pada Waktunya". www.fandom.id. Dijupuk 26 August 2016. 
  3. a b "Tantangan-Tantangan yang Harus Dihadapi Renato Sanches". www.panditfootball.com. Dijupuk 26 August 2016.