Reepicheep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gambar:Reepicheep.jpg
Reepicheep ing film Prince Caspian

Reepicheep (pocapan jroning Basa Inggris /ˈriːpəˌtʃiːp/) inggih punika satunggaling tokoh fiksi ing buku ingkang dipunserat déning C. S. Lewis, yaitu serial Chronicles of Narnia. Piyambakipun medal ing carios Prince Caspian, The Voyage of the Dawn Treader, lan The Last Battle.

Pranala Njaba[besut | besut sumber]

Galeri[besut | besut sumber]

Cithakan:Narnia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Reepicheep&oldid=989660"