Reepicheep

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gambar:Reepicheep.jpg
Reepicheep ing filem Prince Caspian

Reepicheep (pocapan jroning basa Inggris /ˈriːpəˌtʃiːp/) inggih punika satunggaling tokoh fiksi ing buku ingkang dipunserat déning C. S. Lewis, ya iku serial Chronicles of Narnia. Piyambakipun medal ing cariyos Prince Caspian, The Voyage of the Dawn Treader, lan The Last Battle.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Gladri[besut | besut sumber]

Cithakan:Narnia