Prince Caspian

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Prince Caspian[besut | besut sumber]

The Chronicles or Narnia: Prince Caspian ya iku salah sawijining novèl anggitan C.S. Lewis kang kaping . Novel iki kang digawé film ing taun 2008, ya iku film kang kaping loro sak wisé film The Lion, The Witch, and The Wardrobe.

Ringkesan Crita[besut | besut sumber]

Wis 1300 taun kléwat ing donya Narnia, kabèh malih sakwisé Bangsa Telmarin padha tumindak nyerbu Narnia lan nguwasani Narnia. Ing London, kulawarga Pevensi pada arep menyang sekolah numpak kréta. Dumadakan wong papat mau mlebu terowongan kang isa pinuju menyang donya Narnia.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Prince_Caspian&oldid=984506"