Prince Caspian

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Prince Caspian[besut | besut sumber]

The Chronicles or Narnia: Prince Caspian ya iku salah sawijining novèl anggitan C.S. Lewis kang kaping. Novèl iki kang digawé filem ing taun 2008, ya iku filem kang kaping loro sak wisé filem The Lion, The Witch, and The Wardrobe.

Ringkesan Carita[besut | besut sumber]

Wis 1300 taun kléwat ing donya Narnia, kabèh malih sawisé Bangsa Telmarin padha tumindak nyerbu Narnia lan nguwasani Narnia. Ing London, kulawarga Pevensi padha arep menyang sekolah numpak kréta. Dumadakan wong papat mau mlebu terowongan kang bisa pinuju menyang donya Narnia.