Reebok Stadium

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Reebok Stadium
The Reebok
Reebokstadium inside.jpg
Nama lengkap The Reebok Stadium
Lokasi Burnden Way
Horwich
Bolton
Inggris
Koordinat 53°34′50″N 2°32′8″W / 53.58056°N 2.53556°W / 53.58056; -2.53556Koordinat: 53°34′50″N 2°32′8″W / 53.58056°N 2.53556°W / 53.58056; -2.53556
Dibuat 1997
Dibuka 1997
Pemilik Bolton Wanderers
Operator Bolton Wanderers (1997–sekarang)
Permukaan Desso GrassMaster[1]
Arsitèk Populous (then HOK Sport)[2]
Kapasitas 28,723[3]
Record attendance 28,353
Ukuran lapangan 110 x 72 yards (100.6 x 65.8 metres)

Reebok Stadium inggih menika satunggaling stadion bal-balan ing Bolton, Britania Raya. Stadion menika kabangun ing taun 1889. Kanthi kapasitas 28.723 kursi.

Stadion menika markas klub Bolton Wanderers F.C..

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Stadion Liga Utama Inggris

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Reebok_Stadium&oldid=834706"