Reebok Stadium

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Reebok Stadium
The Reebok
Reebokstadium inside.jpg
Nama lengkapThe Reebok Stadium
LokasiBurnden Way
Horwich
Bolton
Inggris
Koordinat53°34′50″N 2°32′8″W / 53.58056°N 2.53556°W / 53.58056; -2.53556Koordhinat: 53°34′50″N 2°32′8″W / 53.58056°N 2.53556°W / 53.58056; -2.53556
Dibuat1997
Dibuka1997
PemilikBolton Wanderers
OperatorBolton Wanderers (1997–sekarang)
PermukaanDesso GrassMaster[1]
ArsitèkPopulous (then HOK Sport)[2]
Kapasitas28,723[3]
Record attendance28,353
Ukuran lapangan110 x 72 yards (100.6 x 65.8 metres)

Stadion Reebok inggih punika satunggaling stadion bal-balan ing Bolton, Britania Raya. Stadion punika kabangun ing taun 1889. Kanthi kapasitas 28.723 kursi.

Stadion punika markas klub Bolton Wanderers F.C..

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Stadion Liga Utama Inggris