Reebok Stadium

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Reebok Stadium
The Reebok
Reebokstadium inside.jpg
Nama lengkapThe Reebok Stadium
LokasiBurnden Way
Horwich
Bolton
Inggris
Koordinat53°34′50″N 2°32′8″W / 53.58056°N 2.53556°W / 53.58056; -2.53556Koordhinat: 53°34′50″N 2°32′8″W / 53.58056°N 2.53556°W / 53.58056; -2.53556
Dibuat1997
Dibuka1997
PemilikBolton Wanderers
OperatorBolton Wanderers (1997–sekarang)
PermukaanDesso GrassMaster[1]
ArsitèkPopulous (then HOK Sport)[2]
Kapasitas28,723[3]
Record attendance28,353
Ukuran lapangan110 x 72 yards (100.6 x 65.8 metres)

Stadion Reebok inggih punika satunggaling stadion bal-balan ing Bolton, Britania Raya. Stadion punika kabangun ing taun 1889. Kanthi kapasitas 28.723 kursi.

Stadion punika markas klub Bolton Wanderers F.C..

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Stadion Liga Utama Inggris