Reebok Stadium

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Reebok Stadium
The Reebok
Reebokstadium inside.jpg
Nama lengkap The Reebok Stadium
Lokasi Burnden Way
Horwich
Bolton
Inggris
Koordinat 53°34′50″N 2°32′8″W / 53.58056°N 2.53556°W / 53.58056; -2.53556Koordhinat: 53°34′50″N 2°32′8″W / 53.58056°N 2.53556°W / 53.58056; -2.53556
Dibuat 1997
Dibuka 1997
Pemilik Bolton Wanderers
Operator Bolton Wanderers (1997–sekarang)
Permukaan Desso GrassMaster[1]
Arsitèk Populous (then HOK Sport)[2]
Kapasitas 28,723[3]
Record attendance 28,353
Ukuran lapangan 110 x 72 yards (100.6 x 65.8 metres)

Stadion Reebok inggih punika satunggaling stadion bal-balan ing Bolton, Britania Raya. Stadion punika kabangun ing taun 1889. Kanthi kapasitas 28.723 kursi.

Stadion punika markas klub Bolton Wanderers F.C..

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Stadion Liga Utama Inggris