Rapini

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Raapstelen Brassica campestris greens.jpg
Rapini
Rapini.jpg
SpesiesBrassica rapa
Kelompok budidayaRuvo group

Rapini utawa brokoli rabe ( /rɑːb/ ) minangka sayuran salib ijo, godhong, tunas, lan batang kabeh bisa didhahar; tunas rada mirip brokoli, nanging ora wujud endhas gedhe. Rapini misuwur amarga rasane rada pait, lan gegandhengan karo masakan Mediterania

.Godhong enom saka tanduran iki kaya sing digunakake kanggo masak, padha utawa Eropa sing padha karo endhog turnip utawa sayuran ijo turnip.