Ralph Garman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Garman, 2010

Ralph Garman (lair ing Amérika Sarékat, 17 Novèmber 1964; umur 56 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]