Ralph Garman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Garman, 2010

Ralph Garman (lair ing Amérikah Sarékat, 17 Novèmber 1964; umur 54 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]