Rajaban & Pager Jaro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Rajaban lan Panggawéan Pager Jaro ing masjid Saka Tunggal désa Cikakak, kecamatan Wangon, dilakokaké prosèsi panggawéan pager jaro sing ngilingi kabèh kompleks masjid, ditindakaké saben tanggal 27 Rajab ing pètungan aboge, mundur sadina saka pètungan taun Hijriyah.