Railroad Tigers (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Railroad Tigers (filem)
200px
DisutradaraniDing Sheng
DiprodhuseriZhao Lei
Zhou Mao Fei
Ditulis déningJeffrey Reddick
Glen Morgan
James Wong
DibintangiJackie Chan
Huang Zitao
Wang Kai
Darren Wang
Jaycee Chan
Dibabar déningShanghai Film Group
Beijing Motianlun Media
Media Group
Shanghai New Culture
Yaolai Entertainment Media
Suwéné
124 menit
RantamanUS$ 50,000,000
Kalarisan$101,900,000

Railroad Tigers iku filem besutané Shanghai Film Group ingkang ditandhangi karo Jackie Chan. Filem iki didhamèl ana ing taun 2016 lan ditata karo sutradara kalairan saka kutha Qingdao, ya iku Ding Sheng. Filem iki diudhari ana ing biyoskup miwiti mangsa 23 Desèmber 2016 ana ing nagara China. Filem iki uga ditandhangi karo Huang Zitao, Wang Kai, Darren Wang, lan putra jalèré Jackie Chan, ya iku Jaycee Chan. Latar wuri papan panggonan filem iki ana ing kutha Diaobingshan, propinsi Liaoning. Diriwayati, filem iki ngundhut cerita bab para buruh ril sepur ana ing China ingkang uwis gerah amarga dijajah karo nagara Jepang.

Pranala njaba[besut | besut sumber]