Rahima Orchient Yayah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Rahima Orchient Yayah bokmanawa wong wadon Islam saka Malaysia sing pungkasan dadi juara Miss Malaysia ing taun 1994, sadurungé fatwa diwetokaké ing 1997. Dhèwèké bisa tembus olèh enggon sing luwih becik (10 pasarta pungkasan), ya iku enggon sing luwih becik tinimbang Erra Fazira ing taun 1992.