Rafael Orozco Maestre

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Rafael Orozco Maestre (1986)

Rafael José Orozco Maestre (lair ing Kolombia, 24 Maret 1954 – pati 11 Juni 1992 ing umur 38 taun) Sampeyan penyanyi lan penulis lagu Kolombia. Dheweke minangka salah sawijining wakil utama Vallenato Kolombia lan musik rakyat.[1]

Orozco dipateni dening pengedar narkoba tanggal 11 Juni 1992.[2]

Diskografi[besut | besut sumber]

  • 1975 - Adelante
  • 1975 - Con emoción
  • 1977 - Binomio de oro
  • 1977 - Por lo alto
  • 1978 - Enamorado como siempre
  • 1978 - Los Elegidos
  • 1979 - Súper vallenato
  • 1980 - Clase aparte
  • 1980 - De caché
  • 1981 - 5 años de oro
  • 1982 - Festival vallenato
  • 1982 - Fuera de serie
  • 1983 - Mucha calidad
  • 1984 - Somos vallenato
  • 1985 - Superior
  • 1986 - Binomio de oro
  • 1987 - En concierto
  • 1988 - Internacional
  • 1989 - De Exportación
  • 1990 - De fiesta con binomio de oro
  • 1991 - De américa
  • 1991 - Por siempre

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. [1] dipununduh tanggal 31 Agustus 2011
  2. [2] dipununduh tanggal 13 Juni 2021